opc_loader

Belangrijke mededeling:

Wegens onverwachte familieomstandigheden zijn wij tot en met 4 maart niet in de gelegenheid u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Na deze datum zullen wij alle e-mails zo spoedig mogelijk behandelen. Wij begrijpen dat deze situatie vervelend voor u kan zijn en waarderen uw begrip en geduld in deze periode zeer.

Let op: Bestellingen die tussen 20 februari en 4 maart worden geplaatst, zullen na 4 maart worden verwerkt. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen en danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Motordempers.nl"

Mivv Delta Race Black Volledig Uitlaatsysteem met E-keur Yamaha MT-09 2021 - 2023

Artikelnr: Y.066.LDRC
Verwachte Levertijd: 3 tot 6 werkdagen, mits op voorraad bij ons of onze leverancier.
 
  • Volledig  Uitlaatsysteem incl. RVS Voorbochten en RVS Black Einddemper
  • E-keur: Ja. Goedkeuring is alleen geldig als ook een optionele katalysator is gemonteerd. Deze is evt. eenvoudig direct mee te bestellen.
  • Alle onderdelen voor een juiste montage worden meegeleverd (excl. evt. benodigde pakkingen tussen voorbochten en motorblok). De blauwe onderdelen in de schematische tekening zijn originele OEM onderdelen die deel uitmaken van je motorfiets en deze worden dan ook niet meegeleverd.
  • Belangrijk: Deze uitlaat is niet te combineren met een middenbok / centrale standaard en is alleen te monteren indien deze wordt verwijderd.
  • Belangrijk: Voor de montage van dit uitlaatsysteem zijn een aantal originele Yamaha onderdelen benodigd die gemonteerd zijn op je Yamaha motorfiets. Deze worden uiteraard niet meegeleverd! Indien deze OEM Yamaha onderdelen niet (meer) aanwezig zijn dan adviseren wij om deze via de Yamaha dealer aan te schaffen.
1.508,00 1.130,00 U bespaart: 25%

Katalysator

Of betaal in termijnen vanaf 37,67 p/m. Meer info
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Onze zekerheden

 

✔ Gratis verzending NL en BE boven €75

14 dagen recht op retour

Al meer dan 15 jaar dé betrouwbare online uitlaat specialist

Klanten geven ons een 9,8/10!


 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: