opc_loader
Waarom Motordempers.nl

Het Grootste Assortiment

De Beste Prijzen

Veel uit voorraad leverbaar

Beste Service

Gratis Verzending vanaf

     € 75,- (ook naar België)

Altijd 3 jaar garantie

Ook zonder account

     bestellen

Onze Motor uitlaat merken
Merken

Motordempers.nl biedt de volgende betaalmethoden aan haar klanten:

Met iDEAL kun je veilig en vertrouwd je online aankopen betalen. Je rekent je bestelling af in een vertrouwde internet betaalomgeving, via je eigen bank.

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Je betaald eenvoudig en snel met je gekoppelde bankrekening of creditcard.

Voor een Paypal betaling worden aan ons kosten berekend door Paypal. Dit is een percentage van het totale aankoopbedrag. Omdat onze scherpe verkoopprijzen het voor ons niet toelaten om deze kosten volledig te dragen, vragen wij voor een Paypal betaling een tegemoetkoming in de kosten. In tegenstelling tot veel andere webshops berekenen wij niet alle kosten door en nemen wij ook een deel voor onze rekening. De kosten die aan ons worden berekend zijn 3,4% over het totaalbedrag + commissie. Wij berekenen echter maar 2% door aan de klant.

Betaal je bestelling vooruit via je bank. Je gebruikt simpelweg onze gegevens zoals het IBAN-nummer en maakt het geld over via de bank op de manier die je zelf wenst. Over het algemeen duurt een bankoverschrijving maximaal 2 dagen en is afhankelijk van de bank.

Bancontact (tot 2016 vooral bekend als Bancontact / Mister Cash) is de Belgische marktleider op het gebied van elektronisch betalen en wordt dan ook vooral gebruikt door onze Belgische klanten.

Sofort Banking is in Duitsland de meest populaire manier om veilig en snel online betalingen uit te voeren. Deze betaalfunctie wordt dan ook vooral gebruikt door onze Duitse klanten maar ook door klanten uit Oostenrijk en Zwitserland.

Met Ebill kunnen we onze klanten eenvoudig een betaallink per e-mail toesturen. Ebill wordt altijd gebruikt in combinatie met een betaalmethode zoals iDeal, Bancontact of Sofort Banking.

Heb je vragen over de betaalmogelijkheden bij Motordempers.nl? Neem dan even contact met ons op via info@motordempers.nl of via tel. / whatsapp 06-42662067

Winkelwagen
Ducati Club Nederland

Veilig Online Winkelen

Keurmerk webwinkel

Betaalmogelijkheden
SprayPay Logo
Mastercard Logo Visa logo
Carte-Bleue-logo postepay-logo