opc_loader
*** ZOMERVAKANTIE 2022 ***

3-8 t/m 28-8

Tijdens de zomervakantie periode is het gewoon mogelijk om in onze webshop te bestellen. Echter kan deze periode wel van invloed zijn op de levertermijn van je bestelling.

Informatie over de zomervakantie periode lees je hier
 
Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe! 
 
Team Motordempers.nl

 Over Motordempers.nl

Al meer dan 15 jaar uw motor uitlaat specialist!


Motordempers.nl is al meer dan 15 jaar de absolute (online) specialist en NR. 1 op het gebied van uitlaat producten voor motoren, motorscooters en ATV / Quad. Met meer dan 100 uitlaatmerken zijn wij de grootste uitlaten specialist van Europa en wellicht van de wereld. We kunnen voor vrijwel iedere motorfiets, motorscooter of ATV / Quad de juiste uitlaat leveren, ongeacht voertuig, merk, model, bouwjaar en specificaties. Wij zijn dealer van alle "grote" en "bekende" merken zoals Akrapovic, Arrow, Leovince, Mivv, SC Project etc., maar daarnaast voeren wij ook een breed assortiment aan merken die wellicht minder bekend zijn bij het grote publiek maar die zeer interessant zijn.

Ondanks dat wij ons gespecialiseerd hebben in online verkoop zijn voor ons het contact met onze klanten en onze hoge servicegraad van groot belang en hechten wij hier grote waarde aan. Service, kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijk advies en klantcontact zullen altijd de kernwaarden zijn van ons bedrijf. Dit in combinatie met onze scherpe verkoopprijzen maakt het dat wij de grootste en sterkste gespecialiseerde speler zijn in onze branche en dit ook zeker willen blijven.

De hoge waardering en tevredenheid van onze klanten zien wij echt als 1 van de belangrijkste redenen van onze sterke groei van de afgelopen jaren. Dit motiveert ons des te meer om de grootste en belangrijkste specialist op gebied van uitlaten te blijven en ons bedrijf en assortiment nog verder uit te bouwen en onze positie te verstevigen.

Onze zekerheden
Veilig en vertrouwd online bestellen

✔Gratis verzending NL en BE boven €75
 

✔Gratis 30 dagen recht op retour


Klanten geven ons een 9,7/10!

 

 

BEZOEK-/AFHAALADRES:
Bouwstraat 8
7483 PA, Haaksbergen

FACTUUR- / POSTADRES:
Haverkampweg 30
7534 PJ, Enschede

TELEFOON:
053 - 2005508
(Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Indien niet telefonisch bereikbaar maak dan gebruik van WhatsApp of e-mail.)

WHATSAPP:

06-42662067

E-MAIL:
info@motordempers.nl