opc_loader

Belangrijke mededeling:

Wegens onverwachte familieomstandigheden zijn wij tot en met 4 maart niet in de gelegenheid u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Na deze datum zullen wij alle e-mails zo spoedig mogelijk behandelen. Wij begrijpen dat deze situatie vervelend voor u kan zijn en waarderen uw begrip en geduld in deze periode zeer.

Let op: Bestellingen die tussen 20 februari en 4 maart worden geplaatst, zullen na 4 maart worden verwerkt. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen en danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Motordempers.nl"

 Over Motordempers.nl

Al meer dan 15 jaar uw motor uitlaat specialist!


Motordempers.nl is al meer dan 15 jaar de absolute (online) specialist en NR. 1 op het gebied van uitlaat producten voor motoren, motorscooters en ATV / Quad. Met meer dan 100 uitlaatmerken zijn wij de grootste uitlaten specialist van Europa en wellicht van de wereld. We kunnen voor vrijwel iedere motorfiets, motorscooter of ATV / Quad de juiste uitlaat leveren, ongeacht voertuig, merk, model, bouwjaar en specificaties. Wij zijn dealer van alle "grote" en "bekende" merken zoals Akrapovic, Arrow, Leovince, Mivv, SC Project etc., maar daarnaast voeren wij ook een breed assortiment aan merken die wellicht minder bekend zijn bij het grote publiek maar die zeer interessant zijn.

Ondanks dat wij ons gespecialiseerd hebben in online verkoop zijn voor ons het contact met onze klanten en onze hoge servicegraad van groot belang en hechten wij hier grote waarde aan. Service, kwaliteit, betrouwbaarheid, eerlijk advies en klantcontact zullen altijd de kernwaarden zijn van ons bedrijf. Dit in combinatie met onze scherpe verkoopprijzen maakt het dat wij de grootste en sterkste gespecialiseerde speler zijn in onze branche en dit ook zeker willen blijven.

De hoge waardering en tevredenheid van onze klanten zien wij echt als 1 van de belangrijkste redenen van onze sterke groei van de afgelopen jaren. Dit motiveert ons des te meer om de grootste en belangrijkste specialist op gebied van uitlaten te blijven en ons bedrijf en assortiment nog verder uit te bouwen en onze positie te verstevigen.
 

Onze zekerheden
Veilig en vertrouwd online bestellen

✔Gratis verzending NL en BE boven €75
 

✔Gratis 14 dagen recht op retour


Klanten geven ons een 9,8/10!

 

BEZOEK-/AFHAALADRES:
Marssteden 92
7547 TD, Enschede

FACTUUR- / POSTADRES:
Haverkampweg 30
7534 PJ, Enschede

TELEFOON:
053 - 2005508
(Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Indien niet telefonisch bereikbaar maak dan gebruik van WhatsApp of e-mail.)

WHATSAPP:

06-42662067

E-MAIL:
info@motordempers.nl