opc_loader

Belangrijke mededeling:

Wegens onverwachte familieomstandigheden zijn wij tot en met 4 maart niet in de gelegenheid u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Na deze datum zullen wij alle e-mails zo spoedig mogelijk behandelen. Wij begrijpen dat deze situatie vervelend voor u kan zijn en waarderen uw begrip en geduld in deze periode zeer.

Let op: Bestellingen die tussen 20 februari en 4 maart worden geplaatst, zullen na 4 maart worden verwerkt. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen en danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Motordempers.nl"

Jouw zekerheden


Motordempers.nl .......... al meer dan 15 jaar dé gespeicaliseerde leverancier in uitlaten en andere onderdelen en accessoires voor motor en motorrijder.


Wat ons betreft komt online shoppen nog veel te vaak negatief in beeld. Consumenten kunnen bijv. op geen enkele wijze contact krijgen of opnemen met de verkopende partij. En in de ergste gevallen worden producten helemaal niet geleverd en kan men daarnaast ook nog eens fluiten naar de centen. Het is dus logisch dat sommige consumenten onzeker zijn om een online aankoop te doen en men zekerheid wil als er iets online wordt aangekocht.


Bij motordempers.nl hoef je nooit bang te zijn voor dit soort slechte scenario's en kun je er op vertrouwen dat je geleverd krijgt wat je besteld hebt en waar je recht op hebt. Het is dan ook niet voor niets dat wij al meer dan 15 jaar het vertrouwde adres zijn voor uitlaten en andere onderdelen en accessoires voor motor en motorrijder. Zo lang houdt je het alleen maar vol als je eerlijke service en kwaliteit biedt en levert.


Wij bieden onze klanten altijd de volgende zekerheden bij iedere bestelling:
 


 

14 dagen bedenktijd


Bij alle* leveringen hanteren wij een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Binnen deze termijn kun je de bestelling aan ons retourneren.

* M.u.v. sale / outlet producten en "speciale leveringen"
 


Al meer dan 15 jaar ........


Al meer dan 15 jaar zijn wij dé gespeicaliseerde leverancier in uitlaten en andere onderdelen en accessoires voor motor en motorrijder. Dit bestaansrecht hebben wij alleen maar kunnen opbouwen door onze klanten in binnen- en buitenland altijd eerlijke service en kwaliteit te bieden en te leveren.
 


Grootste assortiment


Nergens vindt je zoveel uitlaatmerken onder 1 dak dan bij MOTORDEMPERS.NL. Met meer dan 100 bekende en minder bekende merken en een assortiment van meer dan 50.000 verschillende uitlaat applicaties, zijn wij de grootste aanbieder van uitlaat producten voor motoren, scooters en quads. Bij ons vind je dus vrijwel altijd de geschikte uitlaat voor je voertuig. Of het nu gaat om de nieuwste modellen of oldtimers, racers of custom motoren, MX motoren of quads...... voor ieder merk en voor ieder bouwjaar proberen we de juiste uitlaat te leveren.


Veel uit voorraad leverbaar

 


Wat veel mensen niet weten is dat de uitlaatindustrie een klein beetje werkt zoals de meubelindustrie. Importeurs, groothandels en zelfs de fabrikanten hebben vaak lang niet alles op voorraad en regelmatig moeten producten vanuit productie worden besteld en geleverd. Toch kunnen wij vaak uit voorraad leveren omdat wij onze leveranciers hier speciaal op selecteren maar ook door ons enorm brede leveranciersnetwerk. Ook hebben wij direct contact met diverse fabrikanten zodat de informatieketen zo kort mogelijk is. Waar de kans groot is dat je bij andere aanbieders (lang) moet wachten, kunnen wij regelmatig gewoon uit voorraad leveren of in ieder geval sneller uitleveren dan de concurrent.
 

 


De laagste prijzen


Met meer dan 100 uitlaat gerelateerde merken onder 1 dak en onze zeer scherpe prijzen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om snel en voordelig op 1 plek te shoppen zonder eerst veel tijd te moeten besteden aan het vergelijken van prijzen.

Hoewel onze prijzen altijd zeer scherp zijn kan het incidenteel voorkomen dat de concurrentie toch een scherpere prijs aanbiedt voor een bepaald product. Laat het ons weten via info@motordempers.nl en wij zullen ons best doen om ook aan deze lagere prijs te voldoen.

En heel erg belangrijk……onze prijzen gaan nooit ten koste van de service en garantie!

Let op: Houd altijd rekening met de verzendkosten. De meeste leveranciers die lagere prijzen bieden berekenen gewoon verzendkosten. Bij bestellingen boven € 75,- worden bij ons geen verzendkosten berekend.
 


 

Gratis verzending


Al bij een bestelbedrag vanaf € 75,- wordt je bestelling geheel gratis aan je verzonden. Ook naar België.
 


 

De beste service


Wij hanteren de best mogelijke service, die je misschien niet meer bij iedere (web)winkel gewend bent te krijgen. Als je klant bij ons bent willen we je uiteraard graag als klant behouden maar ook dat je uitdraagt naar iedereen die het maar horen wil, dat men voor een uitlaat bij Motordempers.nl moet zijn.

Onze service houdt o.a. in dat wij:

  • Klantvriendelijk en klantgericht zijn
  • Snelle, eerlijke en coulante service bieden
  • Snel en adequaat reageren
  • Eerlijke levertijden afgeven ook als dit kan betekenen dat een levertijd langer is dan je verwacht (veel leveranciers doen dit willens en wetens niet)
  • Eerlijk advies geven
  • Een coulante “aftersale” procedure hanteren
     

 

Veilig en vertrouwd


In onze webshop kun je altijd veilig en vertrouwd winkelen. Zo voldoet onze webshop aan de laatste strenge veiligheidsnormen zoals SSL gecodeerde beveiliging, veilige betaling via je eigen bank met iDeal etc., en kun je er volledig op vertrouwen dat je persoonsgegevens niet aan derden worden verstrekt.

Daarnaast betekend "vertrouwd" wat ons betreft ook dat je altijd op ons mag en kunt vertrouwen in de juiste en volledige afhandeling van je bestelling, garantieclaim. klacht etc.
 


 

Goede en coulante garantie afhandeling


Wij leveren alleen originele kwaliteitsproducten en geven niet voor niets minimaal 3 jaar garantie op onze producten. Desondanks kan het toch gebeuren dat een product bijv. defect raakt. En dat vinden wij natuurlijk zeer vervelend.

Daarom hanteren wij altijd een zeer snelle, coulante en soepele garantieafhandeling want niets is voor een klant zo vervelend als het defect gaan van de aankoop of het ontvangen van een ondeugdelijk product. Wij zorgen er daarom voor dat, bij garantiegevallen, het product z.s.m. wordt gerepareerd of omgeruild.

Ook na het vervallen van de garantieperiode helpen en adviseren wij onze klanten graag.
 


 

Een fysiek adres


Hoewel wij een 100% webwinkel zijn hebben wij gewoon een fysiek (afhaal)adres. Geen geheime en vreemde zaken zoals alleen postadressen, mailadressen etc., zoals diverse 100% webwinkels dit wel hanteren.
 


 

Onze business


Ons bedrijf en onze webwinkel zijn onze business. D.w.z. dat wij onze webwinkel er niet “zomaar een beetje bij doen”. Onze webwinkel is ons brood en onze klanten en de klanttevredenheid zijn daarom voor ons altijd van groot belang voor de continuïteit van ons bedrijf.