opc_loader

Spark Grid-O Universele Titanium Einddemper zonder E-keur met 60mm aansluiting

Artikelnr: G00SI26T

Levertijd: 3 tot 8 werkdagen, mits op voorraad bij ons of de leverancier

  • Aansluitdiameter 60mm
  • Titanium Eindemper met "Mesh" Exit
  • Spark Laser Logo

Let op: "Universeel" wil niet zeggen dat de uitlaat zomaar pasklaar op iedere motorfiets gemonteerd kan worden. Dit kan verschillen per motormerk, model en bouwjaar. De kans bestaat dat er eventueel e.a. aangepast moet worden om te komen tot de juiste pasvorm. Ook kunnen specifieke onderdelen benodigd zijn of kan het zijn dat e.a. op maat zal moeten worden gefabriceerd zoals bijv. een linkpipe.

In het proces van het aanpassen dan wel het adviseren van tal van specifieke toepassingen kunnen we je helaas niet persoonlijk assisteren. Voor maatwerk of specifieke toepassingen verwijzen we je graag naar een specialist. Aangezien we samenwerken met enkele specialisten kunnen we je hierin wel adviseren en doorverwijzen.

Indien je een pasklare uitlaat zoekt die direct te monteren is adviseren we dan ook om geen "universele" uitlaat aan te schaffen en te kiezen voor een uitlaat die specifiek geschikt is voor het merk, model en bouwjaar motorfiets waarover je beschikt.

609,00 519,00 U bespaart: 15%
dB-Killer
Of betaal in termijnen vanaf 17,30 p/m. Meer info
images/betaalmethodeimages/paynl/in3.png
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info


 Vragen over dit product? Wij helpen u graag! 
 

Spark Grid-O Universele Titanium Einddemper zonder E-keur met 60mm aansluiting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Spark Grid-O Universele Titanium Einddemper zonder E-keur met 60mm aansluiting