opc_loader

Belangrijke mededeling:

Wegens onverwachte familieomstandigheden zijn wij tot en met 4 maart niet in de gelegenheid u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Na deze datum zullen wij alle e-mails zo spoedig mogelijk behandelen. Wij begrijpen dat deze situatie vervelend voor u kan zijn en waarderen uw begrip en geduld in deze periode zeer.

Let op: Bestellingen die tussen 20 februari en 4 maart worden geplaatst, zullen na 4 maart worden verwerkt. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen en danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Motordempers.nl"

Mivv Katalysator ACC.094.A1

Artikelnr: ACC.094.A1

Optionele Katalysator ACC.094.A1 voor diverse Mivv uitlaten

  • Deze katalysator is geschikt voor diverse Mivv en Storm by Mivv uitlaten. Om er zeker van te zijn dat deze set geschikt is voor jouw uitlaat raadpleeg altijd eerst de beschrijvingen of de website van Mivv. Wij helpen je uiteraard ook graag bij het maken van de juiste keuze. Een aantal specificaties zijn in dat geval van belang namelijk voertuig merk, model en bouwjaar. En daarnaast is van belang om te weten om welk merk en type uitlaat het gaat. Ben je hierover niet zeker stuur ons dan ook enkele afbeeldingen van zijkant en achterkant van de uitlaat. Serienummers zijn ook altijd welkom. Neem contact op met info@motordempers.nl
  • Opmerking: Deze katalysator past niet op MIVV K.057.SM3X en MIVV K.057.SM3C
189,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Onze zekerheden

 

✔ Gratis verzending NL en BE boven €75

14 dagen recht op retour

Al meer dan 15 jaar dé betrouwbare online uitlaat specialist

Klanten geven ons een 9,8/10!


 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items