opc_loader

Belangrijke mededeling:

Wegens onverwachte familieomstandigheden zijn wij tot en met 4 maart niet in de gelegenheid u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Na deze datum zullen wij alle e-mails zo spoedig mogelijk behandelen. Wij begrijpen dat deze situatie vervelend voor u kan zijn en waarderen uw begrip en geduld in deze periode zeer.

Let op: Bestellingen die tussen 20 februari en 4 maart worden geplaatst, zullen na 4 maart worden verwerkt. Wij streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen en danken u bij voorbaat voor uw geduld en begrip.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Motordempers.nl"

 

www.akrapovic.com

Akrapovic is de absolute nummer 1 als het gaat om kwaliteit, afwerking en prestaties. De nadruk ligt tevens op gewichtsreductie en vermogentoename. Jarenlange ervaringen die opgedaan zijn in de motorsport en de beste en nieuwste technieken worden toegepast in de productiemodellen.

 

De typische Akrapovic sound en de prestaties zijn een garantie voor succes en bieden de klant tevredenheidsgarantie.

 

Akrapovic levert uitlaten voor heel veel merken. Installatie is eenvoudig en ieder product is voorzien van een montagehandleiding.

Akrapovic levert uitlaten voor de volgende segmenten:

 

Road Custom Offroad Scooter


Akrapovic Road:

 

Het road programma van Akrapovic bestaat uit uitlaten voor de motormerken Aprilla, BMW, Cagiva, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Star Motorcycles, Suzuki, Triumph en Yamaha.

Slip-on Line:

De slip-on Line is ontwikkeld voor de recreatieve rijder. Deze uitlaten vervangen de originele einddemper van je motor en zijn eenvoudig te installeren. De meeste versies zijn voorzien van een E-keurmerk en dus geschikt voor gebruik op de openbare weg en worden geleverd incl. uitneembare dB-killer. De Slip-on Line garandeerd meer power, meer koppel en minder gewicht.

De Slip-on line is leverbaar in diverse modellen zoals een Hexagonal of GP versie. Ook is er keuze uit diverse materialen zoals Carbon, Titanium of Black Titanium.

Voorbeelden

Racing Line:

 

De Racing Line is een compleet uitlaat systeem, incl. RVS bochtenconstructie. Het unieke design garandeerd de beste prestaties voor je motorfiets waarbij natuurlijk ook gelet is op het lage gewicht. Niet alleen voor reacreatief gebruik maar zelfs voor gebruik op het circuit. Einddempers van dit systeem worden geleverd in diverse materialen en er zijn zowel E-gekeurde als Sport versies verkrijgbaar.

 

Evolution Line:

 

De Evolution Line is het Vlaggenschip van Akrapovic, gebruikt en getest door diverse Factory Race Teams. De Evolution Line is puur ontwikkeld voor optimale en maximale prestaties. Evolution Line systemen zijn compleet vervaardigd uit Titanium en zijn verkrijgbaar met Titanium of Carbon einddemper.

 

Akrapovic Custom:

 

Het custom programma van Akrapovic bestaat uit uitlaten voor de motormerken Harley Davidson, Star Motorcycles en Yamaha.

Slip-on Line:

Alle Slip-on line einddempers worden geleverd in chroom of zwart en zijn optioneel te upgraden waardoor je je eigen demper versie kunt samenstellen. Verander bijv. de "Endcaps" of voeg een "Valve-systeem" toe waarmee je het geluidsniveau automatisch kunt instellen.

 

Voorbeelden

Open Line:

Deze complete systemen, waarvan de naam het al zegt, zijn "open" systemen zonder E-keur en "Loud and Proud" is hier dus zeker van toepassing. Wel zijn de systemen uit te rusten met het optionele "Valve-systeem" waarmee je het geluidsniveau automatisch kunt instellen.

Akrapovic Offroad:

 

Het offroad programma van Akrapovic bestaat uit uitlaten voor de motormerken Aprilla, Beta, BMW, Gas Gas, Honda, Husaberg, Husqvarna, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha.

Slip-on Line:

 

Deze Slip-on einddempers worden vervaardigd uit titanium en zijn uitstekend geschikt voor de recreatieve rijder. Ze zijn ontwikkeld om een perfecte combinatie te leveren m.b.t. kwaliteit, prestaties en visuele eigenschappen. Met deze slip-on einddempers krijg je echt waar voor je geld.

 

Slip-on einddempers zijn zeer eenvoudig te installeren.

 

Racing Line:

 

Deze hoogkwalitatieve complete systemen bestaan uit een Titanium einddemper en RVS bochten.

 

Evolution Line:

 

Dit complete systeem is absoluut geschikt voor de veeleisende rijder. Het systeem is compleet uit Titanium vervaardigd.

 

Scooter:

 

Het scooter programma van Akrapovic bestaat uit uitlaten voor de volgende merken:

- Aprilla

- BMW

- Derbi

- Gilera

- Honda

- MBK

- Peugeot

- Piaggio

- Vespa

- Yamaha

 

Slip-on Line:

 

Meer vermogen, lager gewicht en een diepere sound. Dat garanderen deze Slip-on dempers. Je hebt de keuze uit een zwarte en Titanium demper.